De workshops


Stap in de wereld van creativiteit en zelfexpressie met het gevarieerde aanbod aan creatieve workshops! Van schilderen en tekenen tot keramiek en mozaïek, er is een ruim aanbod aan workshops om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen en je creatieve geest te stimuleren. Laat je inspireren door verschillende kunstenaars, ontdek nieuwe technieken en geniet van de voldoening van het maken van je eigen kunstwerken. Ontdek nu de diverse creatieve workshops en geef vorm aan je creatieve visie!

Een aanbod van de workshops

(het aanbod verschilt per seizoen)

Schilderen


Leren schilderen op een prettige en ontspannen manier. tijdens deze workshop leer je verschillende technieken en met wisselende onderwerpen. 

Tekenles


Een boeiende cursus waarin je diverse technieken van het tekenen zult leren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, deze cursus is geschikt voor iedereen. Perspectief, compositie, portret, lijnvoering, landschap, noem maar op. Thema’s en technieken wisselen elkaar af en alle belangrijke ingrediënten komen voorbij.

Vaas beschilderen


Leer in deze cursus zelf een prachtige keramieken vaas beschilderen.  Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en motieven, zodat je een vaas maakt die perfect bij jouw interieur past.

.

Technieken workshop


Om op te frissen en te verdiepen of om kennis te maken met verschillende technieken: deze cursus past iedereen. We gaan weven, schilderen, drukken, vilten, werken met inkt, aquarel en ecoline.

Zeep vilten


Vilten is een eeuwenoude ambacht. Vilt ontstaat door het krimpen en samenpersen van wol met warm water, zeep en beweging. In deze workshop vilten we pure wol om een geurend zeepje. Door het wollen jasje gaat de zeep extra romig schuimen. Het zeepje wordt als een heerlijk washandje met ingebouwde zeep. 

Vaas (om) vilten


Viltwol om een glazen fles gevilt. Een unieke blikvanger in huis en zelf gemaakt! Gebruik hem als vaas of als kunstobject.

Weef workshop


Kom leren weven en ervaar zelf hoe snel je al resultaat krijgt! Nog voor het eind van de dag kun je jouw eerste weefsel aan de muur hebben hangen.

Het weefraam en alle benodigdheden liggen al klaar bij aankomst en na een (korte) uitleg gaan we aan de slag.


Voor scholen en verzorgingshuizen

Workshop verzorgingshuis


Alle workshops die voor verzorgingshuizen worden georganiseerd, zijn geschikt voor ouderen, ook voor senioren met dementie. Van schilderen, tekenen, vilten, tasjes maken tot glas beschilderen, en nog veel meer. En misschien heeft u zelf wel ideeën. Er is van alles mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.


Workshops voor scholen


Ben je op zoek naar een workshop voor een paar groepen, scholen of naschoolse opvang? Ook dat kan! Vraag naar de op maat gemaakte mogelijkheden.

.

Op maat gemaakte workshop (voor bijvoorbeeld team-uitje of voor vriendinnengroep)

 

Liever een andere workshop? Dat kan ook. Op basis van uw persoonlijke wensen en mijn kennis, is het mogelijk een workshop volledig op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.Deelname aan de cursussen en workshops is voor eigen risico.

Veiligheid van de deelnemers staat hoog in mijn vaandel en ik zal daar voortdurend op letten.


Info en reserveren

 
 
 
 
unsplash